PLZEŇSKO

Léto v Prazdroji zve na koncerty, kino, Live show i hospodský kvíz

Připraveny jsou prázdninové čtvrteční bigbítové koncerty a také středeční akce s hudbou, mluveným slovem, filmovou projekcí či oblíbeným hospodským kvízem.

„Léto v Prazdroji se bude v tradičním rytmu točit okolo bigbítem našlapaných čtvrtků. Kromě toho jsme nově přidali i pár kulturních akcí ve středu. Začínáme vždy ve 20 hodin, ale před každým koncertem jsme pro návštěvníky připravili doprovodný program a soutěže o hodnotné ceny z Prazdroje,“ říká Rudolf Šlehofer, manažer turismu Plzeňského Prazdroje.

Čtvrteční večery od začátku července do konce srpna na nádvoří pivovaru budou patřit koncertům kapel Žlutý pes, Děda Mládek Illegal Band,  Brutus, Red Hot Chilli Peppers Revival, Kečup, Odyssea, X-Cover, Extra Band Revival a Lucie Revival. Mezi hosty středečních večerů bude například známý muzikant Paulie Garand, Abba Stars s legendárními hity švédské kapely nebo moderátor Hitrádia FM Plus Jirka Pelnář se svou Live show.

Kromě živé muziky a zábavy pod hvězdnou oblohou nabídne Léto v Prazdroji také správně načepované pivo přímo od zdroje, osvěžující nealko a skvělé občerstvení. Areál bude otevřen vždy od 18 hodin.

Program Léta v Prazdroji 2024:

Čtvrtek 4. 7. – Žlutý pes

Čtvrtek 11. 7. – Děda Mládek Illegal Band

Středa 17. 7.  – Abba Star

Čtvrtek 18. 7.  – Brutus

Čtvrtek 25. 7.  – Red Hot Chilli Peppers Revival

Středa 31. 7.  – Paulie Garand

Čtvrtek 1. 8. – Kečup

Čtvrtek 8. 8. – Odyssea

Středa 14. 8. – Live show s Jirkou Pelnářem

Čtvrtek 15. 8. – X-Cover

Středa 21. 8. – Hospodský kvíz

Čtvrtek 22. 8. – Extra Band Revival

Středa 28. 8. – Letní kino

Čtvrtek 29. 8. – Lucie Revival