BUDĚJOVICKO

Závod elegance. Retro kola a stylové oblečení v Týně nad Vltavou

Zveme vás na Závod elegance od startu v Týně nad Vltavou, zaměřený na retro kola a originální oblečení, ale vítáni jsou i účastníci na moderních kolech. Start v 14:00 pod kaštanem u Zlaté lodi, trasa vede do Neznašova.


Zveme Vás na neobyčejnou jízdu na bicyklech od startu v Týně nad Vltavou. Představujeme Závod elegance, kde se setkají mladí i staří sportovci, děti, ale i vrcholoví závodníci. Tento závod je zaměřený na retro stará kola, rezavé stroje a originální oblečení, ale vítáni jsou i účastníci na moderních kolech.

Všichni milovníci cyklistiky, bez ohledu na vybavení či věk, se mohou sejít ve 14:00 hodin pod kaštanem u Zlaté lodi. Připravte si své unikátní bicykly a zapojte se do jedinečného závodu. Trasa povede z Týna nad Vltavou až do malebného Neznašova, kde bude závod slavnostně zakončen.

Pro všechny účastníky je připravená speciální afterparty v Art Caffe Baru. Zde můžete sdílet své zážitky z cesty, obdivovat různorodé modely kol a vychutnat si příjemnou atmosféru v kruhu ostatních nadšenců.

Oheň nostalgie, zvuk zvonečků, klapání starých řetězů... Tento výjimečný závod slibuje jedinečné spojení sportu, elegance a retrospektivy. Neváhejte, přijďte se k nám připojit a zažít expediční dobrodružství na dvou kolech!

Pro více informací a registraci navštivte naše webové stránky nebo nás kontaktujte na uvedeném telefonním čísle. Čekáme na Vás a těšíme se na společnou jízdu plnou zážitků a nových přátelství!

Info o akci

Kdy: 20. července 2024 14:00 - 20:00
Kde: Sraz 14:00 pod kaštanem U Zlaté lodi