BUDĚJOVICKO

Unikátní letní kino pod hvězdami v zámeckém parku Blatná

Letní kino v zámeckém parku Blatná nabízí milovníkům filmů a přírody unikátní zážitek. Pod širým nebem, na tribuně obklopené anglickým parkem, si diváci mohou užít nejen skvělý filmový program, ale také atmosféru plnou vůně květin, šelestu větru a hvězdné oblohy.


Letní večery přinášejí jedinečnou příležitost pro milovníky filmů a přírody, aby si v zámeckém parku Blatná užili nezapomenutelný zážitek. Letní kino pod širým nebem nabízí nejenom skvělý filmový program, ale také sezení na tribuně obklopené nádhernými kulisami anglického parku.

Čeká na vás výjimečná atmosféra, kterou žádné jiné místo nenabídne. Vzduch plný vonných kvetin, jemný šelest větru v korunách stromů a hvězdná obloha nade hlavou – to vše tvoří ideální kombinaci pro dokonalý večer. Abyste si zážitek z letního kina užili naplno, nezapomeňte si s sebou přinést teplou deku, která vás zahřeje při případném ochlazení.

Občerstvení na místě zajistí oblíbené Oh My Deer Café, které vám nabídne lahodné dobroty a nápoje. Těšit se můžete na pestrou škálu pochoutek, jež uspokojí i ty nejnáročnější gurmány. Při sledování filmu si tak budete moci vychutnat nejen skvělý příběh, ale i gurmánské pochoutky.

Celý zážitek dotváří volně se pohybující daňčí a pávi, kteří jsou běžnými obyvateli parku. Tato scenérie přispívá k naprosto jedinečné atmosféře, která vás pohltí a uchvátí svou krásou. Pokud hledáte netradiční způsob, jak strávit teplý letní večer, zámecký park Blatná je to pravé místo pro vás.

Těšíme se na vaši návštěvu a věříme, že si společně užijeme kouzelný filmový zážitek pod širým nebem. Přijďte a nechte se unést magií filmů prostředí, které jinde nenajdete. Začněte léto s neobyčejným zážitkem, který vám park Blatná nabízí.

Info o akci

Kde: Park zámku Blatná
Kdy:
15. srpen 2024 21:00 - 23:00
Co se promítá:
Aristokratka ve varu