ÚSTECKO

TOP Květinové Ústí 2024: Šance na výhry v druhé polovině

Ústí nad Labem pořádá šestý ročník soutěže TOP Květinové Ústí 2024, kde obyvatelé do konce srpna ukazují své květinové výzdoby. Soutěž podporuje BAUHAUS a Globus Trmice.


Ústí nad Labem - Rozkvetlé město pokračuje v oslňování svou šestou roční soutěží TOP Květinové Ústí 2024. Do konce srpna mají obyvatelé možnost předvést své zahradnické umění a zapojit se do této oblíbené soutěže, která začala v květnu.

Soutěž organizuje statutární město Ústí nad Labem ve spolupráci s odborným centrem BAUHAUS a hypermarketem Globus Trmice. První soutěžní příspěvky již dorazily, a tak je nejvyšší čas se do soutěže zapojit. Ukažte ostatním své rozkvetlé balkony, lodžie, terasy nebo předzahrádky.

Soutěž je otevřena všem občanům Ústí nad Labem, ať už mají trvalý, přechodný nebo nájemní pobyt. Soutěžící musí být osobou, která pečuje o květinovou výzdobu svého balkonu, lodžie, terasy nebo předzahrádky.

Chcete-li se přihlásit, pošlete e-mail na adresu info.stredisko@mag-ul.cz s předmětem „TOP Květinové Ústí 2024“. Přiložte dvě fotografie - na jedné by měla být květinová výzdoba vašeho balkonu, lodžie, terasy či předzahrádky z veřejně dostupné komunikace a na druhé detail květinové výzdoby.

Soutěž je rozdělena do tří kategorií: balkony, lodžie a terasy (v bytových jednotkách či rodinných domech), předzahrádky (u paneláků, činžaků, rodinných domů, chat nebo chalup, restaurací a kaváren) a speciální kategorie pro seniory.

V každé z těchto kategorií budou uděleny ceny pro tři nejlepší. Vítězové dvou hlavních kategorií obdrží dárkové poukázky od BAUHAUS v hodnotě 5 000, 3 000 a 2 000 Kč. Senioři budou oceněni dárkovými poukázkami do hypermarketu Globus Trmice v hodnotě 1 500, 1 000 a 500 Kč.

Fotografie soutěžních květinových výzdob lze zasílat do konce srpna. Poté bude spuštěná facebooková soutěž, kde bude veřejnost hlasovat pro nejlepší výzdobu. Fotografie s největším počtem hlasů obdrží tematické knihy a dárkovou poukázku od knihkupectví Knihy Dobrovský.

Těšíme se na vaše květinové příspěvky a přejeme všem soutěžícím hodně štěstí! Pro více informací navštivte oficiální stránky města Ústí nad Labem nebo kontaktujte organizátory na výše uvedené e-mailové adrese.