PRAHA

Průvod obřích loutek rozzáří centrum Prahy

Praha se připravuje na unikátní událost – průvod obřích loutek, který projde centrem města jako součást divadelního festivalu Za dveřmi.


V sobotu 13. července 2024 se centrum Prahy promění v magické divadelní jeviště, když ulicemi projde netradiční průvod velkých loutek. Tato událost, která začíná i končí na Mariánském náměstí, je jedním z vrcholů 16. ročníku divadelního festivalu Za dveřmi a iniciativy Moje Mariánské.

Průvod začne v 16:00 na Mariánském náměstí a bude pokračovat přes Staroměstské náměstí, Celetnou ulici, zpět na Staroměstské náměstí a zakončí opět na Mariánském náměstí. Trasa průvodu tak poskytne divákům možnost vidět loutky na různých ikonických místech v centru Prahy.

Festival Za dveřmi je známý svým zaměřením na pouliční divadlo a přináší do Prahy mnoho umělců z různých koutů světa. Průvod obřích loutek je jedním z nejoblíbenějších programů festivalu a slibuje fascinující vizuální zážitek pro všechny věkové kategorie.

Přijďte si užít tuto výjimečnou událost, která přinese do ulic Prahy nejen zábavu, ale i kouzlo a fantazii. Nezapomeňte si vzít kameru a připravit se na nezapomenutelné okamžiky!

Detaily akce:

  • Datum: 13. červenec 2024
  • Čas: 16:00 - 17:00
  • Místo startu a cíle: Mariánské náměstí, Praha 1
  • Trasa: Mariánské náměstí – Staroměstské náměstí – Celetná – Staroměstské náměstí – Mariánské náměstí

Přijďte se ponořit do světa obřích loutek a zažijte nezapomenutelnou atmosféru divadelního festivalu přímo v srdci Prahy!