PLZEŇSKO

Nabité léto plné akcí, soutěží a speciálních nabídek v Cinema City. Včetně Plzně

Prázdniny začaly a léto je v plném proudu. Někteří utíkají k moři, jiní se běží schovat do příjemně klimatizovaných kin. A přesně pro ty máme ne jednu, ale hned několik skvělých akcí a novinek na celé léto.


Každoroční velká letní soutěž o fantastické ceny již běží, levné úterky se vrací zpět, nová popcornová příchuť čeká na barech a program se plní filmovými blockbustery.

V multiplexech Cinema City včetně toho plzeňského v OC Plaza již tradičně spouštějí svou největší a nejoblíbenější velkou letní soutěž. Tentokrát s úderným sloganem „Užij si chuť výhry!“. Je pro vás popcorn nebo nachos a osvěžující nápoj nezbytnou součástí každého filmového zážitku? Tak je tahle soutěž přesně pro vás. V letošním ročníku totiž vyhrává každé zakoupené menu. Účtenku s výherním kódem stačí registrovat na webových stránkách soutez.cinemacity.cz, kde se obratem dozvíte svou výhru. Stejně jako v loňských ročnících i letos se můžete těšit na hlavní výhru v podobě automobilu, kterým je Škoda Scala Monte Carlo. Mezi další atraktivní výhry patří například dárkové kazety Versace, dárkové vouchery do Klenoty Aurum, jízdenky do Špindlerova mlýna, dárkové poukazy od Astratexu, dárkové poukazy od SCANquilt, poukázky do restaurace Signorvino, autodráhy Hot Wheels, jízdenky na Ještěd a dalších více než 190 tisíc cen, jako jsou střední popcorn zdarma, střední nápoj zdarma a 2D, IMAX, 4DX, VIP vstupenky zdarma a mnoho dalšího. Soutěž trvá od 4. 7. 2024 do 14. 8. 2024. Výherní účtenky se dají registrovat až do 31. 8. 2024. Platnost výher je pak do 30. 9. 2024. Výhry v rámci multiplexů (vstupenky, slevy na popcorn atd.) lze uplatnit až po ukončení soutěže.

A to není zdaleka jediná akce, kterou si společnosti Cinema City na léto připravila. Pravidelní návštěvníci kina pozor! Úterý se od teď stane vaším filmovým svátkem. Po pauze se totiž opět na všechny pobočky vrací dlouhodobá akce s názvem Levné úterý, kterou můžete využít každý týden v úterý, jak již název nepovídá. Výhodné vstupenky jsou za jednotnou cenu 165 Kč za 2D vstupenku a 174 Kč za 3D vstupenku. Vstupenky můžete tradičně koupit na pokladnách kin nebo na oficiálním webu.

Dobré zprávy se dočkají i početné rodiny plné ratolestí. Výhodnou rodinnou vstupenku, která šla doposud zakoupit pouze na pokladnách, lze nově zakoupit také online. Čím větší rodina se do kina chystá, tím výhodnější cenu dostane. Akce platí na všechny 2D filmy s přístupností doporučené věkové hranice 12 let. Balíček se skládá ze 3, 4 a 5ti vstupenek, které musí obsahovat vždy min. 1x dítě, max. 2x dospělí. Zákazníci si nově mohou v rámci návštěvy kina vychutnat i rodinné menu, které se skládá z velkého popcornu + velkých nachos + velkého drinku. 

Mezi další drobná zpestření návštěvy kina, která stojí za povšimnutí patří určitě i limitovaná příchuť sladkého banánového popcornu ku příležitosti filmu Já, padouch 4, která svou barvou připomíná popcornovou krabici plnou malých Mimoňů. Nebo nové letní menu, které najdete v neomezeném buffetu ve VIP Cinema City Chodov. Těšit se můžete například na kuřecí maso se zázvorem, pikantní mrkvové kimči, letní cizrnový salát či mangový koláč s drcenými mandlemi. 

A co nejzásadnějšího vás na letním programu kin čeká a neměli byste si nechat ujít? Nejočekávanějšími letními filmy jsou určitě dva výrazné animáky Já, padouch 4 a V hlavě 2. Z českého filmu se tak očekává velká návštěvnost u Zápisníku alkoholičky a snímku Vlny. Mezi filmy, které je zkrátka nutno vidět v kině jsou akční pecky jako Deadpool & Wolverine, Borderlands, Vetřelec: Romulus, Twisters nebo Vrána. Nechybí ani filmy z romantického soudku, kterými jsou třeba Vezmi mě na měsíc nebo Námi to končí. Program doplní i další filmy, které potěší mladší publikum a těmi budou Harold a kouzelná pastelka a Medvídci Boonie: Záchrana domova.

Více informací o jednotlivých akcích, soutěžích a vstupenky najdete na www.cinemacity.cz