OLOMOUCKO

Konec dvouleté rekonstrukce Záhorské ulice v Týnu nad Bečvou

Rekonstrukce Záhorské ulice v Týnu nad Bečvou, trvající dva roky kvůli komplikacím se stavbou kanalizace a vodovodu, se konečně blíží ke konci. Silnice byla dosud plná výtluků a nerovná, což místním působilo jen nepříjemnosti.


Týnem nad Bečvou se nesou pozitivní zprávy. Dlouho očekávaná rekonstrukce Záhorské ulice se konečně chýlí ke konci, a to po dvou letech plných komplikací, především kvůli problémy se stavbou kanalizace a vodovodu.

'Silnice byla plná výtluků, nerovná a velmi prašná, což bylo pro místní obyvatele velmi nepříjemné. Byli nuceni to snášet celé dva roky,' popsal Antonín Ryšánek, nezávislý starosta Týnu nad Bečvou. Doufá, že nová silnice přinese občanům zasloužené zadostiučinění.

Starosta dále dodal, že rekonstrukce silnice není jediným zlepšením. 'V letošním roce máme v plánu dokončit také chodníky v této části města,' zmínil Ryšánek s nadějí, že celková úprava přinese obyvatelům komfort a zlepší jejich kvalitu života.

Nově zrekonstruovaná cesta už teď přitahuje pozornost nejen občanů, ale i návštěvníků města. Očekává se, že tímto projektem se výrazně zlepší dopravní situace a celkové podmínky v Týnu nad Bečvou.