PRAHA

Festival indické kultury oživí historické centrum Prahy

23. června 2024 12:00 - 19:30 nás opět čeká další ročník festivalu Rathayatra 2024 Prague. Zve všechny milovníky indické kultury na nádhernou a barevnou procházku ulicemi starobylé Prahy.

Festivalový průvod začne svůj pochod historickými ulicemi Prahy. Rozezní se ve vzduchu šťastné pokřiky a zazní zvuky tradiční indické hudby. Trasa průvodu vede přes Celetnou ulici na Staroměstské náměstí, tudy pokračuje přes Ovocný trh a ulici Na Příkopě až na Václavské náměstí, odkud se vrátí zpět na Náměstí Republiky.

Od 15 hodin festival pokračuje kulturními aktivitami na Náměstí Republiky. Návštěvníci se mohou těšit na výjimečné vystoupení světoznámých umělců, jako je Chandrika Tandon, nominovaná na cenu Grammy, nebo Ray Raghunath Cappo, frontman hardcore skupiny Shelter. Připravena je také řada dalších unikátních vystoupení plných hudby, manter a tance Bharatanatyam.

Navíc, po celé nedělní odpoledne je otevřeno festivalové městečko. Návštěvníci budou moci nakupovat v prodejných stáncích plných indické módy a dárkových předmětů. Lákadlem jsou jistě i tradiční slané i sladké pochoutky a výrobky z ekologické farmy Krišnův Dvůr.

Sledujte tento magický festival, který vás provede ulicemi Prahy a ukáže vám kouzlo indické kultury a tradice. Potěšte své smysly nádhernými zvuky, barvami, chutěmi a atmosférou plnou radosti. Festival Rathayatra v Praze 2024 vás srdečně zve na tuto nezapomenutelnou cestu.

Jak nejlépe oslavit indickou kulturu, než tím, že ji zažijeme na vlastní kůži? Vstup na festival i vegetariánské menu je jako vždy zdarma! Tak přijďte a užijte si s námi jedinečný festival Rathayatra Prague 2024!