HRADECKO

Burger Festival - Šťavnaté Burgery v Hradci Králové před OC FUTURUM

Mezi 14. a 16. červnem se milovníci burgerů a dobrého jídla mohou těšit na skvělou gastronomickou akci vedle OC FUTURUM v Hradci Králové. Město bude hostit top food trucky a restaurace, které nabídnou široký výběr šťavnatých burgerů a dalších pochoutek.

Burgery budou na místě připravovat špičkové podniky jako Amici Pizza & Burgers, Blbý vařečky, Burger Saloon-Jezdci, GRIG, Choosy catering, JJ Grill Bill, Nikie’s Food Truck, NOK NOK Restaurant Hradec, Smash!Burger, The Immigrant, a U Dřeváka Beer&Grill. Jejich rozmanitá nabídka potěší jak milovníky klasických burgerů, tak i ty, kteří rádi ochutnají něco nového a netradičního.

Pro návštěvníky, kteří preferují jiná jídla, budou k dispozici i další street food stánky. Například FreshFranz, GRIG, nebo producent chilli omáček Palíto přinesou jejich chutné speciality, aby obohatily celkový zážitek z festivalu.

Afestival nabídne i sladké pochoutky, které potěší každého mlsouna. CocoKingcz, ChiBubbles (waffle), Los Churros, Makronky Judyth sweet art, a Palačinky & Belgické vafle zajistí sladkou tečku, kterou si zamilují jak děti, tak dospělí.

Co by to bylo za kulinářskou akci bez možnosti zahnat žízeň? Na místě budou nabízet míchané nápoje, domácí limonády, pivo a nealko nápoje. Pivovar Chotěboř a Y-Coffee navíc zajistí široký výběr chutných nápojů pro všechny účastníky.

Festival burgerů vedle OC FUTURUM v Hradci Králové slibuje skvělou atmosféru, vynikající kulinářský zážitek a neopakovatelné chutě. Nenechte si ujít tuto skvělou příležitost vyzkoušet výtvory těch nejlepších food trucků a restaurací.