PRAHA

Vážná nehoda: Tramvaj srazila muže na Českomoravské

V ulici Českomoravská v Praze došlo k vážné nehodě, při níž byl přibližně čtyřicetiletý muž sražen tramvají. Po vyproštění poskytli záchranáři první pomoc a transportovali ho s těžkým poraněním hlavy do traumacentra. Nehoda způsobila hodinové zdržení tramvajových linek.


V ulici Českomoravská došlo k vážné nehodě, při níž byl tramvají sražen přibližně čtyřicetiletý muž. Kvůli této nehodě byl na místě vyproštěn z podvozkou vozidla. Záchranáři, včetně lékaře, okamžitě poskytli první pomoc. Následně byl muž s těžkým poraněním hlavy transportován do traumacentra.

Pražští záchranáři o události informovali na síti X. Vyšetřovatelé se nyní zabývají okolnostmi nehody. Událost způsobila komplikace v provozu tramvajových linek v okolí, které se zhruba hodinu zdržely.

Hasiči z Prahy na svém účtu na sociální síti uvedli, že zasahují na Českomoravské ulici, kde došlo k nehodě tramvaje s chodcem. Na místě spolupracovali s Policií ČR a hasičským sborem Dopravního podniku Prahy. Zraněného muže si do péče převzala Zdravotnická záchranná služba hlavního města Prahy.