PLZEŇSKO

Bavaria Bohemia chystá přehlídku loveckých psů

Lovečtí psi jsou věrní a spolehliví společníci. Po boku lovců hrají důležitou roli. Úkolem každého majitele psa je správně využít svého čtyřnohého přítele a pracovat s ním s ohledem na jeho přirozené schopnosti.


Na přehlídce loveckých psů v Schönsee v neděli 8. září přibližně od 15 do 17 hodin přiblíží práci se psy český lovecký psovod Olda Lischka a lovecký psovod Stefan Vogl ze Schönsee.

Za tímto účelem společně podniknou krátkou procházku z CeBB v délce asi 600 metrů do terénu. Na místě se účastníci seznámí s prací se psy na poli, v lese a ve vodě. Společná svačina završí jistě zajímavé odpoledne.

Před samotnou přehlídkou loveckých psů bude od 14 do 15 hodin možnost zúčastnit se komentované prohlídky výstavy "Les, lov, myslivost" v  Centru Bavaria Bohemia s kurátorkou výstavy Dr. Veronikou Hofinger.

Akce bude simultánně tlumočena. Vstup je zdarma, příspěvky jsou vítány. 

Akce je součástí projektu „Kultura bez hranic - setkávání Bavorsko-Bavorsko | Kultura bez hranic - setkávání Čechy-Bavorsko“ za podpory Česko-německého fondu budoucnosti a okresu Schwandorf.