PRAHA

Vlakový výlet s degustací vín a živou hudbou

Jedinečný odpolední výlet Posázavským pacifikem z Prahy do Čerčan zahrnuje degustaci osmi českých a moravských vín pod vedením zakladatele projektu Neznámí vinaři. Pasažéři ochutnají bílá, rosé, červená, oranžová i naturální vína.


Posázavský pacifik, známá železniční trať prolínající krásnou krajinou středních Čech, se chystá na speciální odpolední výlet, který zanechá nezapomenutelné zážitky všem milovníkům vína. Trasa zahrnuje malebnou jízdu z Prahy přes Davli do Čerčan a zpět přes Říčany do hlavního města.

Na této cestě čeká pasažéry nejen půvabná příroda, ale i pečlivě připravená degustace vybraných českých a moravských vín, kterou povede zakladatel projektu Neznámí vinaři. Degustace zahrnuje osm vzorků vín, které reprezentují výjimečné kvality tohoto projektu.

Účastníci se mohou těšit na širokou paletu vín – od bílých a rosé přes červená až po oranžová a naturální vína. Každý vzorek byl vybrán s důrazem na to nejzajímavější, co Neznámí vinaři mohou nabídnout, což zaručí, že každé víno bude unikátním zážitkem.

Aby atmosféra na palubě vlaku byla co nejpříjemnější, bude celou akci doprovázet živá hudba. Tóny hudby dodají degustaci zvláštní kouzlo a přispějí k uvolněné a pohodové náladě, kterou si cestující budou moci plně vychutnat.

Tato odpolední akce představuje jedinečnou příležitost, jak spojit objevování výjimečných českých a moravských vín s nádherným výhledem na krajinou Posázaví, a zažít tak nezapomenutelný zážitek, který osloví všechny Vaše smysly.

Info o degustaci

Kdy: 21. září 2024 14:00 - 17:45
Kde:
Vlakové nádraží Praha - Smíchov