PRAHA

Styl a pohodlí v jednom: Objevte kouzlo mušelínu a viskózy

Zejména v létě může být trochu oříšek vybrat vhodné oblečení. Sladit komfort a eleganci se může zdát složité. Ale díky vybraným látkám můžete vypadat skvěle, a přitom si užívat pohodlí díky prodyšným materiálům.


Letní oblečení

Vybrat ideální outift do letního horka je často výzva. Pokud hledáte pohodlné oblečení, ve kterém se nebudete zbytečně potit, pak se nabízí kousky z mušelínu a viskózy. Jde o velmi prodyšné a lehké materiály, díky kterým se budete cítit dobře. Nabízí se rozmanité barvy a vzory – na léto je vždy dobré vybírat světlejší odstíny. Veselé barvy vám navíc pomohou zazářit. Samozřejmě nechybí ani roztomilé motivy pro děti. Rozmanitou nabídku má pro vás připravenou e-shop Bubulakovo.

Dvojitá gázovina

Léto a pohodlný mušelín patří neodmyslitelně k sobě. Jde o látku jako stvořenou do horkého počasí. Má specifický vzhled – dvě vrstvy gázoviny vytváří zajímavý finiš. Jsou velmi jemné, ale přitom neprosvítají a na kůži příjemně chladí. Hodí se pro šití oblečení, ale i vybavení pro děti – například zavinovaček, šátků či hraček. Díky jejich jemnosti si je ratolesti zamilují. A vy si z mušelínu můžete ušít krásné vzdušné šaty nebo příjemnou halenku.

Elegantní viskóza

Do teplých letních dní se hodí i viskózový úplet. Je hezky pružný, díky tomu se hodí pro šití různého oblečení. Snadno si z něj vyrobíte halenku, top či šaty. Ve výsledku získáte elegantní a stylový kousek, přitom si můžete užívat pohodlí. Oblíbená je i kombinace viskózy se lnem – ten dodává materiálu typický vzhled a hlavně ještě lepší vlastnosti. Len je totiž také vzdušný, navíc odvádí vlhkost a rychle schne. Je tak jako stvořený pro horké letní dny.

Nejlepší volbou jsou přírodní vlákna jako je bavlna či len. Viskóza je jim velmi podobná, ačkoli není zcela přírodní. Přesto by vám v šatníku také neměla chybět.

Zdroj obrázku: Elena / stock.adobe.com