VYSOČINA

Setkání s Jiřím Strachem v letním kině a následné promítání jeho slavné pohádky

V sobotu večer proběhne v letním kině beseda s významnou českou filmovou osobností, režisérem a hercem Jiřím Strachem. Akce začíná v 19:30 a zahrnuje diskusi o jeho zkušenostech a tvůrčí práci. Následně bude promítána populární pohádka Anděl Páně, kterou Strach režíroval.


V sobotu 10. 08. 2024 večer se mohou návštěvníci na hradě v Ledči nad Sázavou těšit na poutavou besedu s výraznou osobností českého filmového světa, režisérem a hercem Jiřím Strachem.

Tato jedinečná událost začne v 19:30, kdy se Jiří Strach podělí o své bohaté zkušenosti z filmového prostředí. Účastníci budou mít možnost nahlédnout do zákulisí filmové tvorby, dozvědět se více o inspiraci a tvůrčích procesech tohoto všestranného umělce. Předpokládá se také otevřený dialog, ve kterém Jiří Strach nabídne odpovědi na různé dotazy publika.

Beseda naváže promítáním populární pohádky Anděl Páně, kterou opět režíroval Jiří Strach. Promítání započne ve 20:30 a diváci mohou očekávat příjemný večer pod otevřeným nebem ve společnosti známých postav této české klasiky.

Zájemci o tuto akci by měli dorazit včas, jelikož se očekává vysoká návštěvnost. Letní kino takto nejen poskytuje skvělou příležitost k zábavě, ale také k blízkému setkání s významnými osobnostmi české kinematografie.