ÚSTECKO

QR Soutěž v Ústí láká k objevování města

V Ústí nad Labem probíhá soutěž s QR kódy a otázkami, která zve k prozkoumávání města. Účastníci si vyzvednou zápisovou skládačku s deseti lokalitami, kde najdou QR kódy.


V Ústí nad Labem nyní probíhá zajímavá soutěž, která láká obyvatele i návštěvníky města k prozkoumávání jeho krás a zajímavostí skrze QR kódy a otázky. Knihovna města a Informační středisko města vyzývají k účasti každého, kdo se chce nejen pobavit, ale také něco nového dozvědět.

Abychom se mohli zapojit do této soutěže, je třeba si nejprve vyzvednout zápisovou skládačku, kterou najdeme u výpůjčních pultů knihovny nebo v Informačním středisku města. V této skládačce je uvedeno 10 lokalit v Ústí nad Labem a jeho blízkém okolí, kde jsou umístěny QR kódy s otázkami.

Po naskenování QR kódu se nám zobrazí dvě kategorie otázek – lehčí a těžší. Je na nás, kterou kategorii si vybereme. Odpověď na otázku následně zapíšeme do skládačky a pokračujeme na další místo, dokud neobjevíme všechna místa.

Každý účastník, který odevzdá vyplněnou skládačku nebo odešle formulář s odpověďmi, bude zařazen do slosování o atraktivní ceny. Nemusíte odpovědět na všechny otázky, abyste byli do slosování zařazeni. A pokud se nám podaří odpovědět na všechny otázky, zvyšujeme své šance na výhru speciální ceny, které budou navíc vylosovány mezi těmi nejúspěšnějšími účastníky.

Účastníci soutěže budou rozděleni do dvou skupin podle zvolené kategorie otázek – lehčí a těžší. Obě skupiny budou poté zařazeny do samostatného slosování. Výsledky soutěže a jména vítězů budou zveřejněny jak na webových stránkách knihovny, tak na webu města Ústí nad Labem.

Soutěží se o hodnotné ceny a je to skvělá příležitost k objevení zajímavých míst tohoto města. Akci podporují nejen obyvatelé, ale i turisté, kteří tak získají cenné informace a zážitky z Ústí nad Labem.

Zapojte se i vy do této interaktivní soutěže, objevujte město, odpovídejte na otázky a máte šanci na zajímavé výhry!