ZLÍNSKO

Pantofle na podpatku – trendy doplněk nejen k letnímu retro looku

Potřebuje váš botník lehký update? Pak jste tu správně! Vybrali jsme pro vás trendy boty na úzkém i širokém podpatku, které nebudete chtít celé léto sundat. Pantofle na podpatku se hodí nejen k retro outfitům, ale i pro výjimečné okamžiky, každodenní nošení do práce či na dovolenou.


Pantofle na podpatku jako skvělá alternativa dámských lodiček

Také milujete vysoké lodičky, ale nerada je obouváte kvůli jejich nepohodlí? Máme pro vás skvělý tip, tj. pantofle na klínku. Nazouváky na podpatku či klínku působí stejně elegantně jako lodičky, přitom jsou mnohem více komfortní. Podobně jako lodičky vám pantofle na podpatku přidají pár centimetrů na výšku, opticky prodlouží a zeštíhlí vaše nody a budou lichotit celé vaší postavě. Dámská tzv. klínková obuv je vhodná pro slavnostní i méně formální příležitosti, pro každodenní nošení i jedinečné události. Záleží pouze na vás, kam a kdy ji budete chtít nosit. 

Letní pantofle na klínku – ideální obuv do horkých letních dnů

Pantofle na podpatku jsou vhodné zejména pro teplejší letní dny. Prodyšné pantofle jsou během léta praktické, perfektně vypadají a v kombinaci s letními modely tvoří oslnivé outfity. Masivnější pantofle na širokém podpatku se hodí i k retro letním lookům. Pokud si už nedokážete představit léto s žádnou jinou obuví než s populárními nazouváky, ale zároveň byste si ráda připadala o něco vyšší, pořiďte si letní pantofle na podpatku. 

Obchod CCC si pro vás připravil rozsáhlou nabídku dámských nazouváků na podpatku, ze které si zaručeně vyberou i ty nejnáročnější zákaznice. Těšit se můžete na retro dámské pantofle na podpatku, elegantní pantofle na podpatku, pantofle na klínku, pantofle na jehlovém podpatku, kožené pantofle na podpatku a další oblíbené páry ve všech barvách. Navíc vám obchod CCC nabízí kromě online e-shopu také řadu kamenných prodejen po celé České republice, abyste si své vysněné boty mohla osobně vyzkoušet. Ať už tedy hledáte jakékoliv boty, obchod CCC je připraven splnit vaše představy a sny. 

S čím a jak pantofle na podpatku nosit? 

Pantofle na podpatku jsou nadčasovou, univerzální a stylovou obuví, která se perfektně hodí k celému dámskému šatníku, a to nejen v průběhu léta. Obout je můžete k elegantním, basic, formálním i sofistikovaným outfitům, záleží pouze na tom, jaký model si pořídíte. Naprosto úchvatně vypadají pantofle na podpatku společně s dámskými šaty, a to se všemi variantami od mini šatů až po maxi dlouhé šaty. Stejně tak se je nebojte brát k sukni, ale chybu neuděláte ani s elegantnějšími šortkami. Do kanceláře a na pracovní schůzku doporučujeme obout pantofle na podpatku ke kalhotovému kostýmu. Retro looku dosáhnete tehdy, když zkombinujete masivnější pantofle na podpatku společně s midi puntíkovanými šaty a čelenkou do vlasů. Pomyslný šmrnc vždy dodáte celému outfitu vhodnými doplňky, jako jsou kabelky, opasky, hodinky či sluneční brýle, které rovněž najdete v nabídce obchodu CCC. Pantofle na podpatku jsou opravdu nadčasové a snadno kombinovatelné, jakmile si je pořídíte, již nikdy se nevstane, že byste neměla v čem vyrazit ven.