KARLOVARSKO

2004 – Cheb: Turnaj vozíčkářů ve stolním tenise měl 6. ročník (TV Západ)

Ve sportovní hale Lokomotivy se v sobotu 10. července konal již šestý ročník turnaje ve stolním tenise vozíčkářů Cheb Open, jehož hlavním pořadatelem byl Sportovní klub vozíčkářů západočeského regionu.


Tento turnaj série Českého poháru měl i letos mezinárodní účast. Mezi téměř padesátkou stolních tenistů se vedle české špičky objevili také tři borci z německého Bayreuthu. 

Účastníci turnaje byli rozděleni do třech výkonnostních skupin. V nejkvalitnější kategorii A zvítězil podle očekávání paralympijský vítěz Michal Stefanu z Náchoda, který se v Chebu objevil po loňské přestávce. Turnaj byl pro něj přitom poslední herní přípravou před blížícím se odletem na letošní paralympiádu do Řecka. Druhé místo mezi elitou obsadil Karel Zmrzlý z Ostravy. Třetí byla další účastnice srpnové aténské paralympiády Jitka Pivarčiová z Náchoda. Výbornou pátou příčku pak vybojoval domácí stolní tenista Tomáš Harant. Ve skupině B zvítězil ostravský Vratislav Hudeček a v céčku další chebský hráč Jaroslav Hadrava.