PLZEŇSKO

Vysávání bez starostí: Usnadněte si práci s moderním pomocníkem

Vysávání patří mezi běžnou součást úklidu, dokáže přitom zabrat dost času. Proto je důležité pořídit si spolehlivý vysavač, se kterým vám úklid podlah půjde snáz. Díky praktickým funkcím ho zvládnete během chvíle.


Multifunkční zařízení

Pokud si chcete pořídit nový vysavač, vybírejte z moderních modelů. Ty totiž nabízí více funkcí v jednom. Skvělým základem je multifunkční tyčový vysavač 3v1. Díky praktické konstrukci se s ním pohodlně dostanete do každého rohu. Disponuje skvělou technologií, díky které vysaje všechny nečistoty. V kombinaci s LED osvětlením na hubici vám žádné smítko neunikne. Případně se nabízí i modely, které dokáží i vytírat – úklid se tak stane jednodušším a vystačíte si jen s jedním pomocníkem.

Úklid bez práce

S multifunkčním vysavačem může být vysávání i vytírání mnohem jednodušší. Přesto ale trvá, a ne vždy je čas nazbyt. Pokud tedy chcete mít úklid zcela bez práce, pak se nabízí robotické vysavače. I ty nabízí řadu různých funkcí, díky tomu si můžete vybrat ideální model přesně na míru. Dokáže vysát, ale i vytřít, stačí jen v aplikaci naplánovat, kdy a kde chcete uklidit. Ty nejlepší modely mají i praktickou stanici, ve které se vysavač vyčistí a nabije.

Praktické řešení bez kabelu

Ať už zvažujete robotický nebo tyčový vysavač, výhodou je jejich fungování na baterii. O robotický model se nemusíte vůbec starat, bude vždy připravený na další akci. Kvalitní akumulátorový vysavač hravě zvládne úklid celé domácnosti. A baterie je praktická i u tyčových modelů – nebude vám nikde překážet kabel, nemusíte ho přepojovat, prostně jen jednoduše vysáváte. O nabíjení se pak postará praktický držák.

Dnešní modely vysavačů dokáží mnohem více než jen vysávat prach. Flexibilní modely vám usnadní domácí úklid.

Komerční sdělení. Zdroj obrázku: mirage_studio / stock.adobe.com