PLZEŇSKO

Studio 22 zve na Exkluzivní setkání s farářkou Martinou Viktorií Kopeckou

V úterý 17. září 2024 v 18 hodin se ve stylových prostorách plzeňského Studia 22 uskuteční další z řady Exkluzivních setkání. Tentokrát bude hostem moderátorky Pavly Kormošové farářka Martina Viktorie Kopecká, autorka knihy „Zpověď farářky“.


Vstupenky jsou k dostání na recepci studia DESIGN BLOCK Plzeň ve Smetanových sadech 11 nebo online pomocí QR kódu na stránkách Studio 22.

Farářka Církve československé husitské Martina Viktorie Kopecká je známá svými otevřenými a upřímnými pohledy na duchovní život a kněžskou službu. Vystudovala teologii, psychologii a speciální pedagogiku. Pracovala také v nadnárodní korporaci. V roce 2021 se účastnila soutěže StarDance a s tanečním partnerem Markem Dědíkem skončili druzí. Podle blogu, který Martina Viktorie Kopecká píše, vyšla v roce 2021 kniha „Deník farářky“. V roce 2023 vydala knihu „Zpověď farářky“.

„Po zpěvačce Báře Basikové, která byla rovněž hostem Exkluzivního setkání, se nám podařilo pozvat do Plzně další pozoruhodnou ženu. Věřím, že zkušenosti, myšlenky a názory farářky Martiny Viktorie Kopecké budou pro návštěvníky nevšední inspirací,“ uvedla Dita Bezděková, majitelka Studia 22. Diváci budou mít v průběhu večera příležitost, zeptat se Martiny Viktorie Kopecké na to, co je zajímá. Na závěr nebude chybět autogramiáda.

Studio 22 v Prokopově ulici 21 je kreativním prostorem, ve kterém se konají autorská čtení, koncerty, výstavy, soukromé taneční kurzy, oslavy, fotografování a také setkání na téma módy a životního stylu. 

Program a aktuální informace o akcích najdou zájemci na www.studiodvacetdva.cz a sociálních sítích FB - Studio Dvacet Dva a Instagram - @studio_dvacet_dva. 

Exkluzivní setkání s farářkou Martinou Viktorií Kopeckou

úterý 17. září od 18 hodin

STUDIO 22, Prokopova ulice 21 (2. patro), Plzeň

Během večera bude k dispozici občerstvení a nápoje.

Vstupenky jsou k dostání na recepci studia DESIGN BLOCK Plzeň, Smetanovy sady 11 nebo online pomocí QR kódu.