LIBERECKO

Strašidla na zámku: Přijďte se v říjnu bát do Horní Libchavy!

Zámek Horní Libchava opět láká návštěvníky na svou oblíbenou akci „Strašidla na zámku“, která se uskuteční v sobotu 12., 19. a 26. října 2024. Tato událost slibuje celodenní strašidelný program plný úkolů, pohádek a překvapení, který potěší jak malé, tak velké milovníky tajemna.

Od 10:00 až do 22:00 se můžete těšit na pestrý program, který vás zavede do světa strašidel a pohádkových postav. Hlavními lákadly budou:

  • Stezka s úkoly a strašidly: Odvážní návštěvníci mohou prozkoumat stezku plnou tajemných úkolů a setkat se s různými strašidly, která se zde ukrývají.
  • Pohádkové prohlídky zámku: Prohlídky vás zavedou do kouzelného světa pohádek, kde se setkáte s princeznami, draky a dalšími pohádkovými bytostmi.
  • Dopolední pohádka strašidel pro menší děti: Malé děti si mohou užít strašidelnou pohádku, která je sice napínavá, ale zároveň i přístupná pro mladší publikum.
  • Odpolední strašidelné představení: Pro starší a odvážnější návštěvníky je připraveno strašidelné představení, které je vtáhne do světa tajemna a záhad.
  • Akční ohňová show: Večer se můžete těšit na dynamickou ohňovou show, která vás uchvátí svou jedinečností a uměním.
  • Dětská diskotéka: Malí návštěvníci mohou protančit večer na dětské diskotéce, která jim nabídne spoustu zábavy a hudby.
  • Děsivé sklepení: Pro milovníky strašidelných zážitků je připraveno děsivé sklepení, kde na vás čekají různé strašidelné atrakce.
  • Zámek při svíčkách: Večer se zámek promění v kouzelné místo plné svíček, které mu dodají tajemnou atmosféru.
  • Stezka odvahy lesoparkem: Odvážní návštěvníci mohou projít stezkou odvahy lesoparkem, kde na ně čekají různé překážky a strašidla.

Kromě hlavního programu si děti mohou vyzkoušet různé tvořivé dílny, malování na obličej nebo si pochutnat na občerstvení. Akce je vhodná pro všechny věkové kategorie a vstupné je více než dostupné.

„Strašidla na zámku“ jsou ideální příležitostí, jak strávit rodinný den plný zábavy a dobrodružství. Přijďte se přesvědčit, že zámek Horní Libchava je tím pravým místem, kde se můžete bát i smát zároveň.

Vstupné na akci je možné zakoupit přímo na místě nebo předem na oficiálních stránkách zámku.

Adresa a termíny akce:

Zámek Horní Libchava, Horní Libchava 1, 471 11 Horní Libchava
Termíny: 12. října 2024, 19. října 2024 a 26. října 2024
Čas: 10:00 – 22:00