PLZEŇSKO

Profesionální bezpečnostní služby od G-3 s.r.o. - Vaše jistota v bezpečí

Hledáte spolehlivé řešení pro zabezpečení svého majetku? Společnost G-3 s.r.o. nabízí širokou škálu bezpečnostních služeb, které zajistí klid a bezpečí pro váš domov i firmu.


Komplexní bezpečnostní řešení pro Plzeň a okolí

Společnost G-3 s.r.o. působí na trhu bezpečnostních služeb již od roku 1992. Nabízíme komplexní zabezpečení pro soukromé i komerční objekty v Plzni a okolí. Naše služby zahrnují:

  • Prodej a instalaci značkové zabezpečovací techniky
  • Provoz pultu centralizované ochrany (PCO)
  • Elektronická ostraha objektů
  • Fyzická ostraha obchodních domů, prodejen, výrobních a skladových areálů

Prodej a instalace zabezpečovací techniky

Poskytujeme odborné poradenství a profesionální instalaci kvalitní zabezpečovací techniky, která zajistí efektivní ochranu vašeho majetku. Naše produkty jsou navrženy tak, aby likvidovaly všechny možné hrozby.

Pult centralizované ochrany (PCO)

Náš PCO systém nabízí nepřetržitou kontrolu a rychlou reakci na jakýkoliv poplach. Díky naší lokální znalosti jsme schopni zasáhnout během několika minut, což zajišťuje maximální bezpečnost.

Elektronická a fyzická ostraha budov

Nabízíme elektronickou i fyzickou ostrahu objektů. Naše služby zahrnují zabezpečení rodinných domů, chat, chalup, obchodních domů, prodejen, výrobních a skladových areálů. Naši odborníci jsou vyškoleni k poskytování nejvyšší úrovně bezpečnosti.

Bezpečnostní služby po celé České republice

Naše služby nejsou omezeny pouze na Plzeň a okolí. Díky partnerskému programu www.zasahovasluzba.cz jsme schopni zajistit profesionální bezpečnostní služby po celé České republice.

Ochrana během vaší dovolené

Během vaší dovolené nabízíme krátkodobé zabezpečení vašeho domova, včetně pronájmu zabezpečovací signalizace. S našimi službami můžete být klidní, že je váš majetek v bezpečí i během vaší nepřítomnosti.

Kontakt na profesionální bezpečnostní službu

Pro více informací a pomoc s výběrem bezpečnostních služeb nás kontaktujte na telefonním čísle +420 373 396 560 nebo na e-mailu info@g-3.cz. Rádi vám doporučíme nejlepší řešení pro zabezpečení vašeho majetku.

BEZPEČNOSTNÍ SLUŽBA G-3 s.r.o.
Markova třída 17
331 41 Kralovice
IČ: 29110190
DIČ: CZ29110190
Tel: +420 602 829 277
E-mail: servis@g-3.cz

Více informací naleznete na našich stránkách: ZabezpeceniDomu.info a G-3.cz.