PLZEŇSKO

Městská policie Plzeň spustila nové moderní webové stránky

Městská policie Plzeň spustila své nové, moderní webové stránky. Vývoj webu probíhal ve spolupráci se Správou informačních technologií města Plzně a patří tak všem, kteří se na jejich vzniku podíleli, velké poděkování za perfektně odvedenou práci.


Nové stránky byly navrženy s důrazem na uživatelskou přívětivost, moderní design a snadný přístup k informacím pro občany Plzně, a to jak z počítače, tak z mobilního telefonu. Díky přehledné struktuře budou návštěvníci moci rychle najít důležité informace o činnosti městské policie, bezpečnostních opatřeních či preventivních akcích.

„Jsme velmi vděční Správě informačních technologií města Plzně za jejich mimořádný přístup a profesionalitu během celého procesu tvorby. Výsledkem je web, který plně odpovídá nám i potřebám našich občanů a současným technickým standardům,“ uvedl velitel městské policie Plzeň, Petr Nováček.

Městská policie bude web pravidelně aktualizovat a doplňovat o informace, jak jsou občané zvyklí. Vývoj nového webu trval několik měsíců a byl realizován s důrazem na bezpečnost a efektivní fungování.