OSTRAVSKO

Gulášfest a Pivní slavnosti v Hlučíně: Lahodný guláš, skvělé pivo a zábava pro všechny

Hlučínské jezero se 9. a 10. srpna 2024 stane centrem gurmánských zážitků a skvělé zábavy. Přijďte si vychutnat lahodný guláš, čepované pivo a bohatý doprovodný program pro celou rodinu.


Lahodné guláše a pivo v hlavní roli

Na Hlučínském jezeře se bude konat tradiční Gulášfest a Pivní slavnosti, kde budou pivo a guláš téct proudem. Soutěžící kuchaři připraví ty nejchutnější guláše, které budete moci ochutnat a ohodnotit. Letos bude součástí poroty i známý šéfkuchař Jirka Babica, který předvede své kuchařské umění a uvaří něco dobrého i pro diváky v sobotu v 11 hodin.

Dvoudenní zábava pro celou rodinu

Oba dny slavností nabídnou pestrý program plný hudby a zábavy. V pátek vystoupí kapela Michal Tučný revival, skupina Cactus a večerní diskotéku povede Honza Gavelčík. Sobota bude věnována rodinám s dětmi, kdy se představí klaun Hopsalín, k poslechu i tanci zahraje skupina FOPA, a nejznámější písně z muzikálů Michala Davida zazpívají muzikáloví zpěváci. Večer zakončí kapela Kakaczech.

Nepropásněte jedinečný zážitek

Gulášfest a Pivní slavnosti v Hlučíně slibují nejen gurmánské zážitky, ale i skvělou atmosféru a zábavu pro všechny generace. Přijďte si užít víkend plný chutí, hudby a zábavy na Hlučínské jezero. Těšíme se na vás 9. a 10. srpna 2024!