PLZEŇSKO

G-3 - Vaše bezpečnostní služba s tradicí a spolehlivostí

Bezpečnostní služba G-3 s.r.o. je profesionální bezpečnostní agentura s více než 30 lety zkušeností. Nabízíme komplexní zabezpečovací služby pro soukromé i komerční objekty v Plzni a okolí. Spolehněte se na nás pro fyzickou i elektronickou ochranu vašeho majetku.


Zabezpečení, na které se můžete spolehnout

Bezpečnostní služba G-3 s.r.o., sídlící v Kralovicích, se dlouhodobě pohybuje na trhu bezpečnostních služeb v Plzni a okolí. Naše agentura, založená v roce 1992, nabízí širokou škálu služeb zaměřených na zajištění maximální bezpečnosti pro vaše domovy, firmy, chaty a další objekty.

Komplexní nabídka služeb

V G-3 si zakládáme na poskytování komplexních služeb, které zahrnují:

  • Prodej značkové zabezpečovací techniky: Nabízíme prodej kvalitní techniky pro zabezpečení vašich objektů, a to včetně odborného poradenství.

  • Profesionální instalace a servis: Naši odborníci zajistí odbornou instalaci a pravidelný servis zakoupené techniky, aby vše fungovalo bezchybně.

  • Pult centralizované ochrany (PCO): Náš PCO systém monitoruje vaše objekty 24 hodin denně a zajišťuje rychlou reakci na jakýkoliv poplach.

  • Elektronická a fyzická ostraha: Zajišťujeme jak elektronickou, tak fyzickou ostrahu objektů, což zahrnuje rodinné domy, komerční budovy, sklady, a další objekty.

Místní i celorepublikové pokrytí

Díky naší hluboké znalosti Plzeňska, konkrétně oblastí Kralovicka, Rakovnicka a Rokycanska, můžeme našim klientům nabídnout velmi rychlou reakční dobu a špičkový servis. Naše služby však nejsou omezeny pouze na tento region. Jako členové partnerského programu www.zasahovasluzba.cz jsme schopni zajistit bezpečnostní služby po celé České republice.

Kontaktujte nás pro více informací

Chcete-li se dozvědět více o našich službách nebo si domluvit konzultaci, neváhejte nás kontaktovat. Jsme vám k dispozici na telefonním čísle +420 602 829 277 nebo na e-mailu servis@g-3.cz. Naše odborné týmy jsou připraveny vám pomoci s jakýmkoliv požadavkem na zabezpečení vašeho majetku.

BEZPEČNOSTNÍ SLUŽBA G-3 s.r.o.
Markova třída 17
331 41 Kralovice
IČ: 29110190
DIČ: CZ29110190
Tel: +420 602 829 277
E-mail: servis@g-3.cz

Zajištění bezpečnosti je naší prioritou

S námi získáte nejen bezpečnost, ale i klid a jistotu, že je váš majetek v těch nejlepších rukou. Věříme, že s našimi službami budete maximálně spokojeni, a těšíme se na spolupráci s vámi.

Více informací naleznete na našich stránkách: ZabezpeceniDomu.info a G-3.cz.