KARLOVARSKO

2004 – Region: Nový web informuje o aktualitách z kraje (TV Západ)

V pondělí 20. září byl spuštěn zbrusu nový informační server na doméně Západ.cz. Projekt, na kterém se podílí naše televize, poskytne svým návštěvníkům doposud chybějící služby.


Po zadání adresy www.zapad.cz se připojíte na webové stránky, kde najdete ty nejčerstvější informace z vašeho okolí. Na úvodní straně jsou řazeny články podle okamžiku jejich zadání, ale můžete si také vybrat podle přehledně roztříděných témat. 

Kalendář obsahuje nabídku kin, divadel, výstav, sportovních utkání i hudebních klubů v regionu, kdy je možné si jednotlivé přehledy stáhnout do svého počítače a v klidu prohlédnout. Mnozí jistě ocení odkazy na stránky měst a obcí, dopravní informace, ale i rozcestník pro počasí včetně družicových snímků a aktuálního stavu ovzduší. 

Pro zájemce je připravena možnost soukromé bezplatné inzerce. Ti, kteří se zaregistrují, mohou využít další rozšířenou nabídku, včetně možnosti měnit si nastavení vzhledu stránek nebo posílání vlastních zpráv, které budou uveřejněny. Autoři projektu rádi přivítají vaše podněty a připomínky.